MINŐSÉG ÉS ÉVZÁRÁS – NYÍLT VIP ELŐADÁS – 2020. 12. 18.

Kedves Partnerünk!

Év végéhez közeledünk ezért egy kötetlen évzáró minőségirányítási előadásra invitálunk.  Összefoglaljuk az évet, megnézzük, minőségügyi szempontból milyen teendőink voltak és lesznek, mire kell a régi és mire az új minőségügyi működéssel kapcsolatban odafigyelni. Előadásunk elsősorban engedéllyel rendelkező intézményeknek szól, de kötetlensége miatt mindenkit szeretettel várunk.

Meg persze mindjárt itt a karácsony, kérünk mindenkit, hogy aktív videóképpel és karácsonyi tematikával készüljetek, “csúnya” pulcsik, rénszarvasorr, karácsonyi dekor előnyben 🙂

Januárban érkezünk majd konkrét évzárási előadásokkal, megvizsgáljuk a jogszabályváltozások hatását, ha arra vagy kíváncsi, pontról pontra hogyan kell évet zárni, akkor inkább azokat válaszd majd.

Létszám maximum esetén természetesen előnyben részesítjük a már meglévő ügyfeleinket, ezt kérjük vegyétek figyelembe.

Időtartam: kb. 60 perc (a kérdések számától és a résztvevői aktivitástól függően az előadás időtartama hosszabodhat, minden kérdésre válaszolunk legjobb tudásunk szerint) Az online várakozószobát 10 perccel hamarabb nyitjuk meg, érdemes a kezdés előtt pár perccel belépni a rendszerbe, ahol a Zoom használatát bemutató prezentáció fut a kezdésig.

Tartalom:

  1. Minőségirányítási követelmények teljesítése a régi rendszer elvárásai szerint
  2. Minőségirányítási követelmények teljesítése az új rendszer elvárásai szerint
  3. ONLINE MIR rendszerünk bemutatása
  4. 2021-et érintő (várható) változások amelyek érintik a minőségirányítási rendszert.
  5. EDUCERT várható fejlesztések 2021-re

Jelentkezést szóbeli, vagy e-mailen történt egyeztetés után is csak az alábbi elektronikus űrlap beérkezésével tudunk elfogadni kérjük ezt vegyétek figyelembe. Az előadás anyagának felvételéhez nem járulunk hozzá, kérlek vegyétek ezt is figyelembe a jelentkezésnél. Váratlan technikai probléma esetén, vagy ha már mindenki a karácsonyi bejglire készül (10 fő alatti jelentkezés) fenntartjuk a jogot januári új időpont hirdetésére. 

jelentkezés: Jelentkezni a lenti jelentkezési űrlap kitöltésével tudtok. Az online előadást a Zoom szoftver segítségével valósítjuk meg.

MINŐSÉG ÉS ÉVZÁRÁS - NYÍLT VIP ELŐADÁS -2020. 12. 18.

 • Fontos, hogy minden információt az itt megadott e-mail címedre küldünk. Kérjük figyelj rá, hogy pontosan add meg az e-mail címedet, és azt add meg amin valóban szeretnéd, hogy elérjünk!
 • Kérjük válaszd ki az előfizetésed típusát (több is lehet).
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Adataitokat kizárólag kapcsolattartási és számlázási célból kérjük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatkezelési szabályzatunkat részletesen itt olvashatod el:

 

dátum

2020. december 18.
Elmúlt

időpont

10:00 - 11:00

Résztvételi díj

INGYENES
ONLINE

Helyszín

ONLINE
Balázs Zsuzsa

Szervező

Balázs Zsuzsa
Phone
+36202861560
Email
balazs.zsuzsa@educert.hu
Honlap
http://educert.hu