AZT CSINÁLJUK AMIHEZ ÉRTÜNK

Az EDUCERT Képzésmódszertani és Minőséghitelesítési Kft. elsősorban a felnőttképzési tevékenységgel foglalkozó intézmények részére nyújt felügyeleti és támogatási szolgáltatást a minőségmenedzsment és a szervezetfejlesztés területén.

Szervezetünk minden munkatársa a felnőttképzés, közoktatás, illetve a minőségirányítás elismert képviselője. A több, mint 20 fős felnőttképzési és minőségirányítási szakértői csapatunkkal az ország egész területén tudjuk felnőttképzéshez kapcsolódó szolgáltatásainkat biztosítani.

Partnereink elsősorban a kis- és középvállalkozási szféra szereplői, de több szakképző és felsőoktatási intézménnyel, valamint nagyvállalati partnerrel is dolgozunk együtt. Célunk, hogy a saját intézményünkre is vonatkoztatott minőségi sztenderdeknek megfelelően olyan tevékenységet folytassunk, amely túlmutat ügyfeleink elvárásain.

SZAKMAISÁG
0%
TAPASZTALAT
0%
JOGBIZTONSÁG
0%
PROAKTIVITÁS
0%

MINŐSÉGET SZOLGÁLTATUNK

SZAKMAISÁG
0%
TAPASZTALAT
0%
JOGBIZTONSÁG
0%
PROAKTIVITÁS
0%

TARTALOMFEJLESZTÉS, KÉPZÉSI PROGRAM, VAGY PROGRAMKÖVETELMÉNY?

Képzési programok, tananyagok tartalmi kidolgozása, minősítése minden szakterületen, valamint módszertani fejlesztések, összhangban a jogszabályi kötelezettségekkel és az ügyfeleink elvárásaival. 

ENGEDÉLYHEZ KÖTÖTT MŰKÖDÉS?

ONLINE minőségmenedzsment rendszerünk, képzési dokumentumcsomagunk segít a képzőknek stabil és jogbiztonságot alapot adva a minőségmenedzsment útvesztőjében.

ELAKADÁS, FELNŐTTKÉPZÉSI TEVÉKENYSÉG TERVEZÉSE, MŰKÖDTETÉSE?

Eseti óradíjas segítségtől a szervezeti átvilágításokon át, a folyamatos rendelkezésre állás biztosításáig olyan konstrukciókat kínálunk amelyek partnereink működését legjobban segítik.

KÜLSŐ ÉRTÉKELÉS, SZERVEZETI ÁTVILÁGÍTÁS?

Jogosultak vagyunk a képző intézmények külső értékelésére, tapasztalatunk segítség a képző intézmények megfelelőségében.

MUNKATÁRSAINK

Pádár Tivadar

Pádár Tivadar

ügyvezető, tulajdonos

Mérnök, andragógus
FVSZ alelnök

Mátraházi Noémi

Mátraházi Noémi

szakmai lektor

Egyetemi nyelvtanár
minőség, képzések

Ragó Kinga

Ragó Kinga

projektvezető

Emberi erőforrás tanácsadó
projektek, fejlesztés

Balázs Zsuzsa

Balázs Zsuzsa

ügyvezetői asszisztens

Igazságügyi-igazgatási szervező
határidők, iroda