KÉPZÉSI RENDSZERAUDIT

Képzési rendszeraudit szolgáltatásunk az engedélyezett és/vagy a bejelentés alapján lefolytatott képzési adminisztráció teljes körű vizsgálatát jelenti, segítség a képzőnek, hogy dokumentációs és adatszolgáltatási tevékenységét a jogszabályi környezetnek megfelelően és kellő hatékonysággal végzi-e.

Ajánljuk minden olyan képzőnek, aki szeretne biztos lenni abban, hogy képzési adminisztrációs és adatszolgáltatási folyamatait a jogszabálynak megfelelően alakította ki, így megelőzve azt, hogy akár évekig egy-egy hibás folyamatelem miatt nem a törvényben és a rendeletben megfogalmazottak szerint működik.

A képzési rendszeraudit abban is segítséget nyújt, hogy átlássuk a képzéshez kapcsolódó kötelezettségeket a képzés szervezésétől egészen annak lezárásáig, így idő-és energiahatékony működést tudunk közösen kialakítani. Az audit során egyedi javaslatokat, megoldásokat is kínálunk partnereinknek, olyan tanácsokat, amiket hosszú távon kamatoztatni tudnak.

Mivel a szolgáltatás fókusza a Felnőttképzési törvény és annak rendelete alapján történő működés vizsgálata, ezért egyben felkészítést is jelent egy esetleges hatósági ellenőrzésre.

Mire terjed ki a vizsgálat?

  • jogszabályi megfelelőség vizsgálata
  • dokumentációs rendszer vizsgálata
  • adatszolgáltatási tevékenység (FAR) vizsgálata
  • adatkezelési tevékenység vizsgálata

A szolgáltatás díja:

  • 109.000 Ft. + Áfa, amennyiben az audit irodánkban zajlik, vagy
  • 129.000 Ft. + Áfa, amennyiben a képző által megadott helyszínen.

A szolgáltatás átlag időtartama 4 munkaóra, ettől jelentősen eltérő időtartam esetén egyedi megállapodás szerint plusz munkadíjat számíthatunk fel a megrendelővel egyeztetett módon.

Az audit 2 teljes képzési dokumentáció átvizsgálására terjed ki és a képző által választott képzésekre irányul.

JOGBIZTONSÁG
0%
HATÉKONYSÁG
0%
SZAKMAISÁG
0%
TAPASZTALAT
0%

AUDITOT SZERETNÉK:

    Több választás is elfogadott.