JAJJMICSINÁJJAK – FARMESTER 1*1

JAJJMICSINÁJJAK, azaz FARMESTER 1*1

A jogszabályváltozások új FAR-os kötelezettségeket is hoztak magukkal (bővített ütemezés, szakértői adatok és tanúsítványok visszatöltése) és mivel napi 30 telefont kapunk, hogy mit hogyan kell csinálni, ezért megpróbáltuk a végletekig leegyszerűsítve leírni nektek az alapokat:

BEJELENTETT KÉPZÉSEIM VANNAK

Ne csinálj semmit amit eddig nem tettél…

ENGEDÉLYEZETT KÉPZÉSEIM VANNAK

Töltsd fel a képzési programokhoz még ma (január 4.) a szakértői adatokat azokhoz a képzésekhez, amelyek január 1-én folyamatban voltak, vagy azután indultak.

TÁMOGATOTT, VAGY KÉPZÉSI HITELES ENGEDÉLYEZETT KÉPZÉSEIM VANNAK

Töltsd fel a képzés ütemezési dokumentumát (KE12A) lehetőleg még a héten (01. 06-ig), de legkésőbb jövő hét elején azokhoz a képzésekhez, amelyek 2022. 12. 20-án folyamatban voltak, vagy azután indultak.

NEM TÁMOGATOTT ÉS NEM IS KÉPZÉSI HITELES A KÉPZÉSEM, MÉGSE ENGED TOVÁBB A FAR AMÍG NEM TÖLTÖK FEL ÜTEMEZÉST

Töltsd fel a képzési ütemezési „üres” nyilatkozatot (KE12B – a megfelelő pontot aláhúzva) az ütemezéshez az induló képzéseidnél.

BEFEJEZŐDÖTT A KÉPZÉSEM JANUÁR 1. UTÁN

Generáld le a FAR-ból tanúsítványt, majd az aláírástól számított két munkanapon belül töltsd vissza a FAR-ba (igen, egyesével kell, ne mérgelődj ezen).


Ha pedig még mindig kérdésied vannak, gyere el a január 12-i workshopunkra, ahol részletesen elmondunk mindent az újabb FAR feltöltési kötelezettségekről, illetve ha nem tudod mik azok a dokumentum jelölések rendeld meg a minosites.hu oldalról a képzési dokumentumcsomagunkat, vagy legyél te is online pro MIR előfizető, mert akkor alapból jár.

Ha mindez nem elég, kérj egyéni, szervezetedre illesztett konzultációt, amit a +3620-286-15-60-as számon vagy az office@educert.hu e-mail címen tehetsz meg.