FELNŐTTKÉPZÉS 2023 – HOGYAN LEGYÉL FARMESTER – 2023. 01. 12. 10.00

Január 1-el életbe lépnek a felnőttképzési jogszabályi környezet újabb előírásai amelyeknek a FAR adatszolgáltatáshoz kötődő részeit gyakorlatilag a hatályba lépéstől számított 3-ik munkanapig teljesíteni is kell, ha folyamatban lévő (engedélyezett) képzésekkel is rendelkeztek, vagy már indítanátok is képzéseiteket.

Kinek szól a rendezvényünk? 

  • Mindenkinek, akik szeretnének tisztában lenni a jogszabályváltozásokkal és az adatszolgáltatási kötelezettség újabb gyötrelmeivel lehetőségeivel. A workshop kifejezetten gyakorlatorientált, példákkal és a FAR-ba belépve mutatjuk meg mi a konkrét teendő a jogszabályváltozás tükrében. 

Mit adunk az előadáson?

  • alapozó: megértéshez szükséges információk
  • a jogszabály hatályba lépése, esetleges jogalkotói tájékoztató, kormányrendeleti módosítások elemzése
  • FAR jelentés – ütemezés
  • FAR jelentés – tanúsítvány
  • FAR jelentés – képzési program

Mire ne számíts?

  • Nem azzal fogunk foglalkozni, hogyan kellene a megjelent, vagy tervezett jogszabályokon változtatni, hanem hogy mit jelent ez ránk nézve és milyen változásokat hoz várhatóan a szabályozás.
  • Az előadás napján rendelkezésre álló információk alapján még számos felmerülő kérdésben csak következtetni tudunk, így előfordulhat, hogy a megjelent szabályozási elemek értelmezése között időbeliségben eltérés lesz.
  • Az újabb információk függvényében elképzelhető, hogy a későbbi időpontban megtartott rendezvényünkön újabb ismereteket tudunk átadni, ezt gondoljátok meg a jelentkezésnél.

Időtartam: ~60 perc (a kérdések számától és a résztvevői aktivitástól függően az előadás időtartama hosszabodhat, minden kérdésre válaszolunk legjobb tudásunk szerint) Az online várakozószobát 15 perccel hamarabb nyitjuk meg, érdemes a kezdés előtt pár perccel belépni a rendszerbe, ahol a Zoom használatát bemutató prezentáció fut a kezdésig.

Részvételi díj: 9.900 Ft. + Áfa (MIR ONLINE PRO ELŐFIZETÉS ESETÉN 6.900 Ft. + Áfa)

jelentkezés: Jelentkezni a lenti jelentkezési űrlap kitöltésével tudtok. Az online előadást a Zoom szoftver segítségével valósítjuk meg.

Jelentkezést szóbeli, vagy e-mailen történt egyeztetés után is csak az alábbi elektronikus űrlap beérkezésével tudunk elfogadni, kérjük ezt vegyétek figyelembe.

Az előadás anyagának felvételéhez nem járulunk hozzá, kérlek vegyétek ezt is figyelembe a jelentkezésnél. 

 

FARMESTER 2023.01.12.

  • Fontos, hogy minden információt az itt megadott e-mail címedre küldünk. Kérjük figyelj rá, hogy pontosan add meg az e-mail címedet, és azt add meg amin valóban szeretnéd, hogy elérjünk!
  • Kérjük válaszd ki az előfizetésed típusát (több is lehet).
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Adataitokat kizárólag kapcsolattartási és számlázási célból kérjük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatkezelési szabályzatunkat részletesen itt olvashatod el:

dátum

2023. január 12.
Elmúlt

időpont

10:00 - 11:00

Résztvételi díj

9.900 Ft. + Áfa (MIR ONLINE PRO ELŐFIZETÉS ESETÉN 6.900 Ft. + Áfa)
ONLINE

Helyszín

ONLINE
Balázs Zsuzsa

Szervező

Balázs Zsuzsa
Phone
+36202861560
Email
balazs.zsuzsa@educert.hu
Honlap
http://educert.hu