Szakképzési alapok és az EDUCERT megoldások – 2023.12.08. 10.00h

Kedves Partnerünk!

Az online  előadásunk témája a Szakképzésiképzési törvény felnőttképzési adminisztrációs értelmezése, mi számít egyáltalán képzési tevékenységnek, és a bejelentés, engedély alapján folytatott felnőttképzési tevékenység dokumentációs és adatszolgáltatási kötelezettségeinek megismertetése. Bemutatjuk a képzési dokumentumcsomagunkat és az online felnőttképzési minőségirányítási rendszerünket is, hogy lássátok milyen megoldásokkal tudunk segíteni a szakképzési területen dolgozóknak.

Kinek szól a rendezvényünk? 

 • Az új Szakképzési törvény értelmében célunk azon szakképzésben dolgozó szervezetek támogatása, akik érdeklődnek a felnőttképzési és szakképzési követelményrendszer iránt.

Kiemelt témakörök:

  1. Szak- és felnőttképzés működési alapjok
  2. Dokumentálási elvárások
  3. Képzési program
  4. Adatszolgáltatás
  5. Képzési dokumentáció (képzési dokumentumcsomagunk bemutatása)
  6. Minőségirányítás (minosites.hu ONLINE MIR bemutatása)

Előadók: Keszthelyi Mónika szakértő
                   Pádár Tivadar felnőttképzési rendszerfejlesztő, ügyvezető

Létszám maximum (100 fő) esetén természetesen előnyben részesítjük a már meglévő ügyfeleinket, ezt kérjük vegyétek figyelembe.

Időtartam: kb. 60-90 perc

Tájékoztatunk, hogy egy szervezetnek egy e-mail címre tudunk részvételt biztosító linket kiküldeni. Természetesen ha többen ültök a gép előtt, annak semmi akadálya részünkről. Az előadás felvételéhez nem járulunk hozzá, kérlek vegyétek ezt is figyelembe a jelentkezésnél. 

jelentkezés: Jelentkezni a lenti jelentkezési űrlap kitöltésével tudtok. Az online előadást a Zoom szoftver segítségével valósítjuk meg.

Szakképzési alapok és az EDUCERT megoldások

 • Fontos, hogy minden információt az itt megadott e-mail címedre küldünk. Kérjük figyelj rá, hogy pontosan add meg az e-mail címedet, és azt add meg amin valóban szeretnéd, hogy elérjünk!
 • Kérjük válaszd ki az előfizetésed típusát (több is lehet).
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Adataitokat kizárólag kapcsolattartási és számlázási célból kérjük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatkezelési szabályzatunkat részletesen itt olvashatod el:

 

dátum

2023. december 08.
Elmúlt

időpont

10:00 - 11:30

Résztvételi díj

INGYENES
ONLINE

Helyszín

ONLINE
Balázs Zsuzsa

Szervező

Balázs Zsuzsa
Phone
+36202861560
Email
balazs.zsuzsa@educert.hu
Honlap
http://educert.hu