ELŐADÁSAINK

Előadásaink kifejezetten a felnőttképző szervezetek működési sajátosságaira fókuszálnak. Segítünk dokumentálni, adatot szolgáltatni, és minden egyéb működéssel kapcsolatos problémát megoldani valamint együtt értelmezzük a Felnőttképzési törvényt és kapcsolódó jogszabályokat. Várunk szeretettel előadásainkon, melyet az elmúlt két évben már több mint 2000-en választottak.

kontakt előadásaink megtartását határozatlan ideig felfüggesztettük és minden előadásunkat az online térben tartjuk.

KÉPZÉSEINK

2023-ban a rövid – nem a felnőttképzési törvény hatálya alá tartozó – előadásainkon túl távoktatási elemekkel kombinált online jelenléti képzést indítunk, továbbra is szigorúan gyakorlati oldalról, de itt már 7 alkalommal sokkal mélyebben és kiscsoportban dolgozzuk fel a felnőttképzési adminisztrációs kötelezettségek hatékony teljesítését. A képzést mindazoknak ajánljuk, akik felnőttképzési területen dolgoznak, engedélyezett képzéseket folytatnak és teljes körű rálátást és gyakorlati készségeket szeretnének szerezni a képzésekkel kapcsolatos adminisztrációs kötelezettségek során.

Képzésünkről részletesen ezen a linken tájékozódhatsz: képzési adminisztrációs mesterkurzus 

Rólunk mondták: 

Felkészültség, partnerség, rejtett utalások, “humorba csomagolás” és ami nagyon: SAJÁT PÉLDÁKon végigvezetés a rendszerhasználat megismertetésére.

Tivadar naprakész reakciói minden egyes felvetésre és a végtelen türelme 🙂

Figyelte az előadó a chat-felületen feltett kérdéseket és gyakran hivatkozott a keresztnevünkre, ami kicsit közvetlenebbé, közelibbé tette az online-élményt.

Annyira profi, mindenre tudja a választ, és érdekesen ad elő.

Az ugandai barát meglátásai. Számomra a mindennapi gyakorlati munkámhoz ezek a leghasznosabb információk, ötletek.

Egyéni kérdésekre kaphattam választ. A többi résztvevő kérdései nagyon hasznosak voltak, olyanok, amik bennem fel sem merülnének.

Hasznos gyakorlatias segítséget adott az új rendszer megértéséhez, a szakmaiság nagyon átjön, szórakoztató.

Amennyi információ jelenleg elérhető, azt megkaptuk Tivadartól.

Sokkal magabiztosabbak vagyunk, hogy mi lesz a további teendőnk mind a bejelentés, mind az engedély alapján indítani kívánt képzésekkel.

Köszönjük. Biztonságban érezzük magunkat az EDUCERT-nél. :))))

Eseménynaptár

május

június 2024

július