AZT CSINÁLJUK, AMIHEZ ÉRTÜNK

 • EDUCERT

  Az EDUCERT Képzésmódszertani és Minőséghitelesítési Kft. elsősorban a felnőttképzési tevékenységgel foglalkozó intézmények részére nyújt felügyeleti és támogatási szolgáltatást a minőségmenedzsment és a szervezetfejlesztés területén.

 • Szervezetünk

  Szervezetünk minden munkatársa a felnőttképzés, közoktatás, illetve a minőségirányítás elismert képviselője. A több, mint 20 fős felnőttképzési és minőségirányítási szakértői csapatunkkal az ország egész területén tudjuk felnőttképzéshez kapcsolódó szolgáltatásainkat biztosítani.

 • Partnereink

  Partnereink elsősorban a kis- és középvállalkozási szféra szereplői, de több felsőoktatási intézménnyel és nagyvállalati partnerrel is dolgozunk együtt. Célunk, hogy a saját intézményünkre is vonatkoztatott minőségi sztenderdeknek megfelelően olyan tevékenységet folytassunk, amely túlmutat ügyfeleink elvárásain.

 • Társadalmi szerepvállalás

  Az EDUCERT Kft. az üzleti kiválóságra törekvés mellett elkötelezettje a környezettudatos gondolkodásnak és a felelős üzletvitelnek. Rendszeresen támogatjuk a Csodalámpa Alapítvány csodabogarait.