Mikrotanúsítvány – 2023.11.30. 10.00h

Kedves ONLINE PRO előfizetőnk!

Az EDUCERT SZAKMAI KLUB keretében online minőségügyi rendszerünk előfizetőinknek elérhető legújabb klubelőadásunk három, a felnőttképzés jövőjét alapjaiban meghatározó trendet mutat be: az egyéni tanulási számlákat, a digitális és a mikrotanúsítványok rendszerét. A társadalmi, technológiai változásokat tartalmazó rövid bevezető után megvizsgálja a három trend kialakulását és előnyeit, valamint lehetséges buktatóit, végignézve a különböző célcsoportok (tanulók, munkáltatók, szolgáltatók és az állam) szempontjait. Az előadó ezt követően a magyar képzési és tanúsítási környezetbe helyezve járja körül az implementáció lehetőségeit, áttekinti a szakpolitikai megfontolásokat. Az előadás célja a (digitális) mikrotanúsítványok gyakorlati használatának megvilágítása, ezért végfelhasználói (munkaerőpiaci) példákon keresztül mutatja meg a képzési és tanúsítási trendek kurrens technológiai trendekkel való összefonódását és ezek következményeit.

Kiemelt témakörök:

    1. Egyéni tanulási számlák
    2. Digitális tanúsítványok
    3. Mikrotanúsítványok a felnőttképzésben

Előadó: Szlamka Erzsébet, szakértő (szakterületek: képesítési rendszer, keretrendszer, egyéni tanulási számla, mikrotanúsítvány)

Időtartam: kb. 60-90 perc

jelentkezés: Jelentkezni a lenti jelentkezési űrlap kitöltésével tudtok. Az online előadást a Zoom szoftver segítségével valósítjuk meg.

 

SAJNÁLJUK, DE A RENDEZVÉNYRE TÖBB JELENTKEZÉST NEM TUDUNK ELFOGADNI, A LÉTSZÁM BETELT

Adataitokat kizárólag kapcsolattartási és számlázási célból kérjük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatkezelési szabályzatunkat részletesen itt olvashatod el:

 

dátum

2023. november 30.
Elmúlt

időpont

10:00 - 11:00
ONLINE

Helyszín

ONLINE
Balázs Zsuzsa

Szervező

Balázs Zsuzsa
Phone
+36202861560
Email
balazs.zsuzsa@educert.hu
Honlap
http://educert.hu