VAGYONI BIZTOSÍTÉK – ONLINE MINIKONZULTÁCIÓ 2020. 05. 27.

 

egymillio_pengo

Rengeteg kérdést kaptunk a vagyoni biztosíték módosításával , illetve a jelentésével kapcsolatban, ezért zártkörű, regisztrációhoz kötött, de ingyenes minikonzultációt tartunk a témakörben. A minikonzultáció partnereinknek és facebook oldalunkról érkezőknek nyitott, külön nem hirdetjük

A nagy érdeklődés miatt jelentkezést szóbeli, vagy e-mailen történt egyeztetés után is csak az alábbi elektronikus űrlap beérkezésével tudunk elfogadni kérjük ezt vegyétek figyelembe. 

Időtartam: 10.00 – 10.30 (a kérdések számától és a résztvevői aktivitástól függően a konzultáció időtartama hosszabodhat, minden kérdésre válaszolunk legjobb tudásunk szerint) Az online várakozószobát 10 perccel hamarabb nyitjuk meg, érdemes a kezdés előtt pár perccel belépni a rendszerbe, ahol a Zoom használatát bemutató prezentáció fut a kezdésig.

Részvételi díj: Partnereinknek díjmentes

Időpontok és jelentkezés: Jelentkezni a megadott időpontra kattintva a jelentkezési lap kitöltésével tudtok. Az online konzultációt a Zoom szoftver segítségével valósítjuk meg.

Jelentkezési űrlap az online előadásra.
  • Fontos, hogy minden információt az itt megadott e-mail címedre küldünk. Kérjük figyelj rá, hogy pontosan add meg az e-mail címedet, és azt add meg amin valóban szeretnéd, hogy elérjünk!
  • Cégnév megadása.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

 

Adataitokat kizárólag kapcsolattartási és számlázási célból kérjük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatkezelési szabályzatunkat részletesen itt olvashatod el: 

educert logo minoseget szolgaltatunk