poli

storm

 

A feladat a meglévő weboldal új alapokra helyezése lenne sok funkció kiegészítéssel, hogy kicsit kitekintsek a jövőbe is.

Egyrészt tanácsadói tevékenységhez tartozó tevékenységet szeretnék egyszerűsíteni és automatizálni tehát ügyviteli fejlesztések (vevő-partnerkezelés, szerződéskezelés mint nyomtatvány és valamilyen e-szerződés integráció, esetleg valami mini crm), a szolgáltatás, mint termék megvásárlásának lehetősége, számlázás stb.)

Másrészt képzési-tanácsadói oldal online jelenlétének lehetővé tétele, online konferencia, webináriumok integrálása a saját weboldalba, közös vevőkezeléssel.

Mindezeket úgy képzelem el, hogy meglévő megoldásokat keresünk és azokat integráljuk a weboldalba és egymással. Pl. zoom, mailchimp, billingo stb.

Olyan embert/csapatot keresek alvállalkozónak, aki legalább felszínesen ismeri a különböző alkalmazásokat és segít velem közösen gondolkodni és kiválasztani a megfelelő részterülethez illeszkedő megoldásokat. Kétfős kis cég vagyunk, több bedolgozó szakértővel, számomra nagyon fontos az elérhetőség, kiemelten a későbbi kapcsolattartásra. Természetesen pénzem nekem sincs és mindent azonnal akarok 🙂 de a viccet félretéve a jövőre gondolva hosszú távú stabil korrekt kapcsolatot szeretnék, ráadásul lenne másik projekt is, ahol az itt felhalmozott tapasztalatokat tudnánk kamatoztatni.

Kezdetnek kicsit erősebb tartalomfókuszú weboldal, zoom integráció, kártyás fizetés és e-szerződés megoldása, és a leendő saját webinárium termékek megjelenésének (lehetőségének) kidolgozása lenne a feladat. Nem baj, ha egy kis dizájnérzék is van és pláne nem baj, ha alapszintű marketing vezéreltség is megjelenne a weblap struktúrában, mert eddig nekem nem volt erre szükségem, de később lesz. Jelenleg zoomozunk és saját ügyviteli rendszert használunk, de az a helyzet, hogy a kész megoldások jó illesztése lehet nekem egyszerűbb lenne, mint a soha véget nem érő fejlesztések. Ha érdekel a polihisztor feladat, jelentkezz kicsit írj magadról/területekről amiben komfortosan mozogsz és beszéljünk.

e-mail címem: padar.tivadar@educert.hu (később meg zoom)

educert logo minoseget szolgaltatunk